BioMenü BIO perui KAKAÓPOR 125 g

Kiszerelés: 125 g
Cikkszám: 2500006352
EAN kód: 5999886305154
Ár: 2 400 Ft
db

Adagolás:

Egy adag = 10-15 g

Összetevők:

100% bio kakaóbab (theobroma cacao)

Hatóanyagok:

100g-ban:
Foszfor:
778,0 mg
Magnézium:
572,0 mg
Vas:
9,3 mg
Réz:
4,1 mg
Mangán:
5,3 mg

Tárolás:

ól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Allergén összetevők:

Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.

Leírás:

A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás.

A nyers babhüvelyeket kézzel szedik, kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják, meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket őrlik kakaó pasztává. A paszta zsírját a szilárd részből kivonják, a maradékot szárítják és finom kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot tartalmaz, mint a bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős részét, adalékanyagok nélkül.

A kakaópor rendkívül széles körben alkalmazható, számtalan élelmiszer, ital és édesség legfontosabb alapanyaga.


Nettó tömeg:

125g

Kiszerelés:

125 g / tasak

Tápértéktartalom:

100g-ban:
Energia:
1533 kJ/366 kcal
Zsír:
11,0 g
amelyben telített zsírsav:
6,5 g
amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav:
3,6 g
amelyben többszörösen telítetlen zsírsav:
0,5 g
Szénhidrát:
26,8 g
amelyben cukor:
0,9 g
Rost:
24,3 g
Fehérje (protein):
28,0 g
Só:
0,0 g

Allergén összetevők:

Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.

Forgalmazza:

Caleido IT- Outsource Kft., 1131 Budapest Reitter Ferenc utca 132.